"Prin natura lui, un audiobook vine in intampinare prin cineva, o voce, care face un pas spre noi si care, citindu-ne, ne introduce in poveste. Aplicatia Audio Libraria reprezinta un pas semnificativ inspre iubitorii de audiobook-uri, carora le vine in intampinare printr-un proiect inovator ce ofera acces tuturor utilizatorilor de smartphone si tableta la un univers digital al povestilor."
Andrei AIVANOAEI, Director editorial –HUMANITAS MULTIMEDIA


"Intr-un interval de numerotare de la 1 la 10 pentru promptitudine va ofer nota 10 cu felicitări, BRAVO. Astept cu nerabdare mai multe carti interesante despre business pe Audio Libraria."
Ovidiu Daniel BALACEANU, Utilizator Audio Libraria


"Stagnarea in educatie nu are scuza. Cu totii sutem ocupati, alergam de la o intalnire la alta, ne dedicăm familiilor si carierelor noastre. De multe ori timpul pe care il sacrificam este cel pe care ar trebui sa il petrecem pentru dezvoltarea noastra. Din fericire, solutii exista. Una dintre ele este Audio Libraria - ai acces la materiale valoroase, chiar si atunci cand esti pe fuga sau in deplasare."
Lorand Soares SZASZ - antreprenor, business coach & trainer


"Credem că audiobook-urile pot fi atat o alternativa la cartile traditionale cat si un instrument care completeaza lectura si ca preferintele cititorilor se vor indrepta din ce in ce mai mult in aceasta directie. Cartile audio sunt acum la indemana tuturor, in masina, in trafic sau in tranzit si le putem asculta chiar de pe telefonul personal prin aplicatia Audio Libraria. Editura ACT si Politon, impreuna cu Audio Libraria, va pune la dispozitie pe smartphone sau tableta, titluri de dezvoltare personala, meditatie, spiritualitate si business."
Editura ACT si Politon


"O aplicatie mult asteptata. Ma bucura faptul ca in sfarsit apare si o aplicatie prin care putem sa ascultam carti. Din experienta mea de trainer, am intalnit oameni ce sunt preponderent auditivi. Fiecare avem un mod preferat de asimilare a informatiei cu care venim in contact. Marea majoritate suntem vizuali dar sunt si oameni auditivi. Ascultarea a facut parte din educatia scolara. In sfarsit putem sa si auzim cartile preferate si sa fim in contact cu ele si cand facem alte activitati. Felicitari. Aplicatie clara, foarte utila"
Mirela Pascu