In aceasta pagina te vom tine la curent cu noutatile importante privind Audio Libraria.

18 octombrie 2016

Central European Startup Awards 2016!

Audio Libraria a fost selectionata la ca Finalista Nationala la sectiunea Best Social Impact Startup a Central European Startup Awards 2016!
20 septembrie 2016

Webstock 2016!

Audio Libraria a fost selectionata la Webstock 2016 - cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania!
Premiile Webstock vor premia cele mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an.
10 august 2016

Multumim FNTM!

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri.
14 iulie 2016

Audio Libraria la Rfi!

Cristian a vorbit la Rfi Romania despre Audio Libraria, despre antreprenoriat, coaching si alte subiecte interesante, fiind invitat in emisiunea lui Dan Pavel. Poti urmari emisiunea aici!
3 iulie 2016

Lansare Biblioteca de energie

Ne face o mare placere sa va anuntam lansarea unui proiect deosebit : CEZ Romania, in parteneriat cu Audio Libraria si cu Asociatia Nevazatorilor din Romania, a lansat proiectul “Biblioteca de Energie”
Detalii puteti citi aici!
25 mai 2016

Audio Libraria a fost selectionata la Dev Talks!

Scopul Dev Talks este de a continua cu ajutorul speaker-ilor si partenerilor care pot sa raspunda la intrebarea "Ce poate fi imbunatatit?", "Care sunt noile abilitati din piata?", "Dezvoltatorii trebuie sa evolueze continuu, dar asta unde duce?", "Care este stadiul actual al proiectelor IT in Romania?"
Editia din Bucuresti va reprezenta totdeauna startul unei importante reuniri a fortelor si va ramane centrul a ceea ce inseamna Dev Talks. Astfel, urmariti noile abordari in dezvoltarea software, evidentiind tranzitia sa spre 2020.
20 apr 2016

Audio Libraria la Radio Romania Cultural.

10 aprilie 2016

Audio Librăria poate fi folosita ca aplicatie pe dispozitive Android si iOS si pe www.audiolibraria.ro.

Detalii pe:

9 aprilie 2016

Audio Libraria/Audio Biblioteca a fost pe podium, ocupand locul al treilea, in finala Mobile Awards, una dintre cele mai importante competitii din Romania pentru aplicatii mobile, organizata de Mobifest.

10 februarie 2016

Am lansat Audio Librăria pentru iOS!

17 noiembrie 2015

Audio Librăria prezentă la ZF Live:

"Am lansat prima librărie audio din România şi vrem să vindem 60.000 de cărţi în primul an."
11 noiembrie 2015

9 noiembrie 2015 este o data importanta pentru noi, este ziua in care am lansat Audio Libraria, prima aplicatie din Romania pentru ascultarea de audiobooks pentru telefoane si tablete cu Android.

Le multumim pe aceasta cale partenerilor media care au publicat stirea si te invitam sa o citesti pe unul din urmatoarele site-uri sau bloguri.