• Utilizarea Audio Librariei este foarte simpla: este suficient sa instalezi aplicatia din App Store sau Google Play . Aplicatia este gratuita, platesti numai cartile pe care vrei sa le cumperi.

    Poti face cam aceleasi lucruri ca intr-o librarie adevarata: vezi ce audiobooks sunt in librarie, poti asculta scurte fragmente, poti cauta un audiobook dupa mai multe criterii, titlu, autor, narator, editura, vezi cat costa. N-ai cum sa vezi cate pagini are, dar poti vedea cat dureaza.

  • In momentul in care vrei sa cumperi un audiobook, trebuie sa te logezi. Procesul este foarte simplu, pentru ca folosim logarea cu Facebook sau Google. Nu trebuie, deci, sa completezi un formular stufos cu o multime de campuri, nu trebuie sa tii minte nume de utilizator sau parola. Tot ce ai de facut e sa dai click pe un buton.

  • Pentru a cumpara audiobooks, trebuie sa iti alimentezi contul. Din nou am simplificat la maximum procedura: exista trei posibilitati, prin trimiterea unui sms (daca esti client Vodafone, Orange sau Telekom), cu cardul sau prin PayPal. Apoi, odata ce ai bani in cont, poti cumpara un audiobook printr-un click.

  • Ce este foarte important este ca, un audiobook odata cumparat, il poti asculta online sau offline (daca il descarci in telefon/tableta) de pe orice dispozitiv. In plus, nici nu trebuie sa tii minte unde ai ramas, Audio Libraria face asta: poti incepe sa asculti un audiobook pe telefon, dimineata, iar seara poti continua pe tableta, incepand din momentul in care ai intrerupt auditia.

  • Si pentru ca ai prieteni, le poti face cadou un audiobook. Procedura este foarte simpla: selectezi prietenul, apoi audiobook-ul si trimiti cadoul. Iar daca un prieten nu apare in lista, ii poti trimite o invitatie sa isi instaleze si el Audio Libraria.

  • Poti sa-ti schimbi telefonul linistit, cartile nu se pierd. Tot ce ai de facut este sa instalezi Audio Libraria pe noul telefon si sa te logezi. Iti gasesti audiobook-urile cumparate in modulul Cartile mele.

    Mai simplu si mai sigur de atat, nu se poate!