Poti fi fericit orice s-ar intampla

poti_fi.jpg

Autor: Richard Carlson

Editura: ACT si Politon

Categorie: Dezvoltare personala

Narator: Ionut Grama

An publicare: 2015

Durata: 04h 47min

26.18Lei

25 96 Lei
Cumpără

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Preturile pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Descriere

"Poti fi fericit orice s-ar intampla" (You can be happy no matter what) a lui Richard Carlson, titlu disponibil pentru prima oara in limba romana in format audio, este un indreptar care ii motiveaza pe cititori sa faca abstractie de situatiile neplacute si sa ignore momentele in care nemultumirile ne acapareaza mintile, pentru a fi fericiti in orice moment.

Fericirea nu depinde de niciun factor extern, ci este starea noastra naturala.

Richard Carlson crede ca, in prezent, oamenii considera ca fericirea se obtine prin eforturi indelungate si prin depasirea sistematica a problemelor ce par sa nu se mai termine. Aceasta abordare este eronata pentru ca fericirea se bazeaza pe intelegerea propriei gandiri in raport cu lumea din jur si nu depinde de factori externi.

In „Poti fi fericit orice s-ar intampla” Richard Carlson face o analiza atenta a proceselor psihologice care ne tin captivi in starea de nefericire si ofera o solutie sub forma unui set cinci de principii (in prima parte a cartii), dublat si validat de o serie de experiente de viata (in a doua parte a cartii).

Cele cinci principii sunt: Principiul Gandirii, Principiul Starilor, Principiul Realitatilor Separate, Principiul Sentimentelor si Momentul Prezent.