Fii coios

fii coios.jpg

Autor: Larry Winget

Editura: ACT si Politon

Categorie: Dezvoltare personala

Narator: Razvan Hincu

An publicare: 2015

Durata: 04h 12min

28.7Lei

28 46 Lei
Cumpără

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Preturile pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Descriere

"Fii coios" (Grow a pair) a autorului Larry Winget (autor de best sellere New York Times) vine cu un ghid concis si hilar pentru succes.

Larry Winget este unul dintre cei mai importanti speakeri de business din SUA si si-a creat reputatia de a fi primul autor care a provocat abordarile deja cunoscute cu privire la succes ale celor care mizeaza pe legea atractiei sau pe gandire pozitiva.

Larry Winget are o abordare comuna, nu îndulceste cuvintele pe care le foloseste si nu îi este teama sa faca oamenii sa se simta incomod pentru ca vrea sa ne determine sa încetam sa mai venim cu scuze si sa începem sa obtinem rezultate.

"Fii coios" este un bestseller New York Times si Wall Street Journal prin care Larry Winget vorbeste despre o serie de concepte, de la cultura de drept, la miscarea de dezvoltare personala, corectitudinea politica si altele.

Titlul este o sintagma pe care o auzim cu totii de multe ori, însa sfatul pe care ni-l ofera autorul nu se refera la anatomie ci la atitudine. Ca sa obtinem succesul pe care ni-l dorim, trebuie sa respingem ipostaza si postura de victima si sa începem sa fim asertivi si sa ne asumam responsabilitatea.