Cum sa castigi prieteni si sa influentezi oameni-Compendiu

cum-sa-castigi-prieteni.jpg

Autor: Dale Carnegie

Editura: ACT si Politon

Categorie: Dezvoltare personala

Narator: Cosmin Sofron

An publicare: 2016

Durata: 00h 52min

21.84Lei

21 66 Lei
Cumpără

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Preturile pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Descriere

Armata germana nu ii permite unui soldat sa depuna o plangere si sa aduca critici imediat dupa ce s-a petrecut un incident. Trebuie sa doarma, cu resentimentele sale, si sa se linisteasca. Daca depune plangerea imediat, este pedepsit. Ar trebui sa existe o asemenea lege si in viata civila – o lege pentru parintii care se vaita tot timpul, pentru sotiile irascibile, pentru angajatorii care fac observatii tot timpul si pentru toata parada dezagreabila a persoanelor excesiv de critice. – Dale Carnegie

Compediul de fata prezinta esenta uneia dintre primele si cele mai de succes carti de self-help publicate vreodata, vanduta in peste 30 de milioane de exemplare de la prima aparitie, in 1936.

Autorul prezinta aceasta culegere de ganduri ca pe un ghid de lucru in domeniul relatiilor interumane care, mai presus de toate, ar trebui pus in practica. De altfel, volumul este structurat de asa maniera incat ideile sa poata fi asimilate si aplicate cat mai repede. În plus, Dale Carnegie isi construieste argumentele pornind de la gandurile unora dintre cei mai ilustri si mai de succes contemporani ai sai, fapt ce poate insufla lecturii o atmosfera de epoca.

Audiobookul, lecturat de Cosmin Sofron, va va oferi indicatii precise despre cum sa initiati, sa mentineti si sa obtineti beneficii din relatiile interumane de zi cu zi. Zambiti, ascultati, apoi vorbiti!