Cele 7 obisnuinte ale persoanelor extraordinar de eficace

stephen-covey-sapte-obisnuinte.jpg

Autor: Stephen R. Covey

Editura: ACT si Politon

Categorie: Dezvoltare personala

Narator: Nae Alexandru

An publicare: 2015

Durata: 16h 31min

69.19Lei

68 61 Lei
Cumpără

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Preturile pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Descriere

„Cele 7 obisnuinte ale persoanelor extraordinar de eficace” (The 7 habits of highly effective people), un nou audiobook de dezvoltare personala disponibil la editura ACT si Politon, vine cu o abordare diferita asupra eficientei si a obtinerii rezultatelor dorite prin adoptarea unor principii pe care el le considera universal valabile.

„Cele 7 obisnuinte ale persoanelor extraordinar de eficace” prezinta initial conceptul schimbarii de paradigma si ajuta cititorii sa inteleaga ca exista perspective diferite pe care oamenii le adopta pentru a observa acelasi lucruri.

Cele 7 obisnuinte sunt:

1. fii proactiv

2. porneste la drum cu finalul in minte

3. prioritizeaza eficient

4. gândeste in termeni de win-win

5. incearca sa fii inteles si apoi sa intelegi

6. cauta sinergiile

7. ascute fierastraul.

Lumea s-a schimbat dramatic de când a fost publicata pentru prima oara „Cele 7 Obisnuinte ale persoanelor extraordinar de eficace”. Viata este mai complexa, mai stresanta si mai solicitanta. Am trecut de la Era Industriala la Era Lucratorului cu Informatii/Cunostinte, cu toate consecintele ei profunde.

Ne confruntam cu provocari si probleme in vietile noastre personale, in familiile si in organizatiile noastre, de neimaginat in urma cu zece sau douazeci de ani. Aceste provocari nu sunt doar de un tip nou sau de o alta amploare, ci au o natura diferita in ansamblul lor.