12 principii pentru o prezentare exceptionala

Paul_Ardeleanu_12 principii_cover.jpg

Autor: Paul Ardeleanu

Editura: Speakers Club - PA

Categorie: Dezvoltare profesionala

Narator: Paul Ardeleanu

An publicare: 2013

Durata: 01h 02min

38 68 Lei
Cumpără

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Preturile pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Descriere

12 principii pentru o prezentare exceptionala - Descopera care sunt elementele esentiale ce dau viata unei prezentari

"Acest material este un manual autentic pentru a face prezentari memorabile. Paul a reusit sa sintetizeze exceptional cele mai importante puncte pentru vorbitul in public". Lorand Soares Szasz, CEO Coaching4You

Urmeaza sa tii o prezentare importanta si nu stii cum sa te pregatesti? Iti este teama sa vorbesti in public? Vrei sa ai o prezentare excelenta? Daca da, atunci acesta carte audio este pentru tine.

Succesul unei prezentari in public consta 80% in pregatire. Cu cat te pregatesti mai bine, cu atat iti vei asigura succesul.

De aceea, in aceasta carte audio vei gasi cele mai bune modalitati pe care eu le-am invatat pentru a ma pregati pentru o prezentare.

Am condensat in acesta carte audio cele mai importante 12 lectii pe care le-am avut in cei 8 ani de experienta de cand vorbesc in public.

Sunt lucruri pe care orice vorbitor ar trebui sa le stie inainte de a se urca pe scena. Indiferent ca esti vorbitor incepator sau experimentat, acest material te va ajuta sa treci la urmatorul nivel in calitate de vorbitor in public.

Ce vei gasi in aceasta carte audio?

Vei gasi cele 12 principii cheie care te pot ajuta sa ajungi de la vorbitor incepator la vorbitor expert sau care te pot ajuta sa treci la urmatorul nivel an prezentari. In aceasta carte audio vei afla:

1. Cum sa iti adaptezi informatia in functie de audienta din sala

2. Cum sa iti stabilesti cu cat mai multa claritate scopul prezentarii

3. Cum sa iti gestionezi emotiile

4. Cum sa accesezi atat partea rationala, cat si cea emotionala

5. Cum sa folosesti arma secreta a vorbitorului in public

6. Cum sa structurezi discursul

7. Care sunt cele 3 elemente pe care publicul le doreste

8. Modul corect pentru a repeta o prezentare

9. Cum poti sa iti creezi starea potrivita inainte de discurs

10. Cum sa iti folosesti vocea pentru impact maxim

11. Cum sa folosesti limbajul non-verbal pentru a fi influent

12. Elementul care le aduce pe toate cele de mai sus, impreuna „Informatia transmisa este ultra valoroasa.

„Practic, poti sa asculti cartea audio si apoi sa faci o super prezentare, doar tinand cont de pasii enumerati de Paul.” Ramona Danciulescu, Brand Manager LaDorna Romania

„Intotdeauna am cautat materiale, programe, carti care sa imi dea doua lucruri: informatii relevante si strategii concrete care sa ma ajute sa ajung la rezultatul dorit. Aceasta carte audio ti le ofera pe amandoua, intr-un material bine structurat care iti da acces la metodele necesare pentru public speaking de impact. Foloseste-le cu incredere!" Liviu Pasat, Trainer, Initiatorul proiectului "Trezeste Banii din Viata Ta!"

„Cel mai mult mi-a placut la acest material audio ca pune accent pe partea practica si ofera informatii usor de aplicat. Tot ce prezinta Paul Ardeleanu in aceasta carte audio a fost testat mai intai de el si apoi de clientii lui de coaching. Am vazut rezultatul acestor tehnici la speakeri si traineri care erau deja buni si pe care Paul i-a dus la urmatorul nivel. Daca vrei sa-ti imbunatatesti considerabil prezentarile, recomand fara nicio ezitare aceasta carte audio.” Dragos Stoian, Trainer, Fondator al proiectului Obiceiurile Maiestriei