De ce Audio Libraria?

Pentru ca:

Audio Libraria aduce tuturor romanilor operele autorilor preferati la un click distanta.

Audio Librăria este prima librarie de audiobooks disponibila pe tableta si smartphone din Romania. Practic, este biblioteca buzunarului tau.

Si pentru ca multi puteti asculta audiobooks acasa sau la birou, ne-am gandit ca ar fi bine sa o poti face folosind si laptopul.

Audio Librăria iti oferă o experiență minunată. Ascultarea unui audiobook în lectura autorului sau a unui actor, dă impresia aflării acestuia lângă auditor, citindu-i respectiva carte.

Ce castigi daca folosesti Audio Librăria?

In primul rand, te poti instrui, te poti relaxa, te poti binedispune, te poti informa, castigi timp. Ce e nemaipomenit este ca poti face toate acestea in situatii in care nu poti citi, la volan, cand faci jogging sau pur si simplu cand te plimbi, cand astepti avionul sau trenul, in metrou, dimineata la cafea etc.

Copilul poate sa asculte povesti pe tableta, ceea ce ii este mult mai folositor decat sa joace jocuri pe tableta!

Cand esti intr-o calatorie, in tren, in avion, in autobuz, te poti deconecta ascultand un audiobook, astfel incat timpul trece repede si iti imbogatesti si cunostintele!

Cand astepti, in gara, la aeroport, la un cabinet medical sau oriunde altundeva, timpul trece mai usor cand asculti ceva interesant, de exemplu, un audiobook!

Acestea sunt doar cateva dintre numeroasele posibilitati, asa ca da frau imaginatiei tale cu Audio Libraria!