Meditatie profunda pentru vindecare

meditatia-profunda-pentru-vindecare.jpg

Autor: Anita Moorjani

Editura: ACT si Politon

Categorie: Meditatie si relaxare

Narator: Gabriela Bobes

An publicare: 2014

Durata: 01h 02min

15.67Lei

15 54 Lei
Cumpără

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Preturile pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Descriere

"Meditatie profunda pentru vindecare" (Deep Meditation for Healing), este o carte audio aflata la prima sa aparitie in limba romana, fiind inspirata de experienta autoarei Anitei Moorjani care s-a vindecat de cancer. Acest audiobook a fost special creat pentru a-i ajuta pe cei care trec prin incercari de natura fizica sau emotionala. Meditatia se bazeaza pe tehnici care ne ajuta sa ne eliberam de teama si sa ne relaxam mintea, oferind totodata energia necesara pentru a ne concentra pe vindecarea fizica.

Anita Moorjani a suferit de cancer limfatic, care s-a raspandit in tot corpul, iar organele au inceput sa-i cedeze pe rand. Dupa patru de ani de batalie cu aceasta boala teribila, ea a intrat in coma, iar doctorii s-au resemnat cu ideea ca acelea erau ultimele ei ore de viata. Insa Anita a avut parte de o experienta extraordinara, dincolo de moarte, in care a constientizat care este adevarata cauza a bolii ei. In mai putin de 24 de ore a iesit din coma, iar in cateva saptamani a fost externata. Corpul i s-a vindecat, fara sa aiba macar o urma a cancerului.

Audiobookul "Meditatie profunda pentru vindecare” a fost inspirat de experienta Anitei din timpul calatoriei sale spre vindecare. Meditatia se bazeaza pe un program specializat, care foloseste sunete de diferite frecvente, care sa te ajute sa atingi o stare de relaxare profunda si meditativa.