Curs de pierdere in greutate

marianne-williamson-curs-pierdere-greutate.jpg

Autor: Marianne Williamson

Editura: ACT si Politon

Categorie: Meditatie si relaxare

Narator: Gabriela Bobes

An publicare: 2015

Durata: 10h 35min

56 20 Lei
Cumpără

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Preturile pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Descriere

ACT si Politon va prezinta, în premiera în limba romana "Curs de pierdere în greutate" (A course in weight loss), un audiobook best seller New York Times al autoarei Marianne Williamson, care abordeaza pierderea în greutate dintr-o perspectiva holistica, integrand elemente de natura spirituala, emotionala si psihologica, scopul fiind ceea ce Williamson numeste „pierderea constienta în greutate?

Cele 21 de lectii ale "Cursului de pierdere în greutate" va vor purta într-o calatorie sacra, profunda.

Pas cu pas, veti învata sa va schimbati relatiile cu sinele – si, în consecinta, si cu propriul corp – dintr-una marcata de frica într-una bazata pe iubire. Veti reusi astfel sa integrati diversele parti ale sinelui – minte, corp, spirit – pentru a redeveni, în toate privintele, asa cum Dumnezeu v-a creat, fiinte în deplina armonie cu ele însele si cu cei din jur.

Aceste lectii nu sunt doar ceea ce veti citi; urmarea acestui curs necesita participarea dumneavoastra activa.

Din cand în cand, va fi nevoie sa faceti rost de un obiect-doua sau sa efectuati o activitate si adesea veti fi nevoiti sa notati cate ceva.

La sfarsitul acestei carti sunt pagini speciale în acest scop, sau poate ca veti dori sa folositi un jurnal separat.

Scrisul va va fi foarte util pe durata cursului, deoarece va va ajuta sa asimilati mai bine lectiile.

Dietele nu functioneaza. Dietele se refera la ceea ce nu puteti avea si la ceea ce trebuie sa faceti. Daca începeti sa tineti o dieta, este posibil ca, mai devreme sau mai tarziu, sa încetati s-o mai tineti.

Daca începeti un program de exercitii fizice, este posibil ca mai devreme sau mai tarziu sa încetati sa-l mai tineti. Dietele se bazeaza adesea pe teama ca ceva cu adevarat grav (ex: infarct, atac vascular cerebral sau cancer) vi se poate întampla.

Eforturile depuse pentru a motiva oamenii sa-si schimbe stitul de viata în baza fricii nu functioneaza, deoarece noi nu vrem sa credem ca ceva cu adevarat grav ni se va întampla vreodata.

Frica nu este un factor motivational de durata. De ce? Pentru ca este prea înspaimantator. Cu totii stim ca într-o zi vom muri - rata mortalitatii este în continuare de 100% - însa cine vrea sa se gandeasca la asta? Chiar si oamenii care au suferit un infarct se schimba de obicei doar timp de cateva saptamani, apoi îsi reiau vechile tipare alimentare si de viata.